Koszt za pobyt:
Wariant I 31.12.21 – 02.01.22 (3 dni pobytu)
Piątek od kolacji do niedzielnego lunchu – wymeldowanie do 16:00
Cena z parę – 1700 zł ( menu z noclegiem i 0,5l wódki ( do pobrania przy barze ))
Dzieci do 14 r.ż. – 300 zł ( menu z noclegiem )
Dzieci powyżej 14 r.ż. – 700 zł ( menu z noclegiem )
Wariant II 31.12.21 – 01.01.22 (2 dni pobytu)
Piątek od kolacji do sobotniego śniadania – wymeldowanie do 12:00
Cena z parę – 1400 zł ( menu z noclegiem i 0,5l wódki ( do pobrania przy barze )) –
Dzieci do 14 r.ż. – 200 zł ( menu z noclegiem )
Dzieci powyżej 14 r.ż. – 400 zł ( menu z noclegiem )
DODATKOWO PŁATNE :
- Wyborowa 0,5 l – 40 zł
- Bocian 0,5 l – 40 zł
- Jack Daniel’s 0,7 l – 100 zł
- Jim Beam 0,7 l – 75zł
- Wino wytrawne hiszpańskie
białe/czerwone 0,75l – 35 zł
Program pobytu:
PIĄTEK 31.12.21
Kolacja sylwestrowa START 19:00 – KONIEC 5:00
PRZYSTAWKA serwowana
(1 danie do wyboru)
Rostbef teryiaki na sałatce julienne z makaronem sojowym
Kalafior palony w oliwie z emulsją cytrynową , na domowym chlebku naan z pastą z pieczonej papryki
ZUPA serwowana
(1 danie do wyboru)
Orientalna zupa kokosowa z owocami morza , marynowaną dynią i grzybami mun
Orientalna zupa kokosowa z kompresowanym tofu w cytrusach , marynowaną dynią i grzybami mun
DANIE GŁÓWNE serwowane
(1 danie do wyboru)
Filet kaczki rose, z cepelinem ziemniaczanym i puree buraczano malinowym , mini brokułem i gąbką szpinakową
Stek z boczniaka królewskiego, na puree buraczano malinowym, z mini wazrywami i cepelinem z farszem warzywnym
DESER serwowany
(1 danie do wyboru)
Czekoladowy fondant z sosem z owoców leśnych na creme anglaise
Pinakolada z galaretką owocową i kawiorem jagodowym
II DANIE CIEPŁE serwowane
(1 danie do wyboru)
Stek z antrykotu sous vide , na gnocchi z chorizo i boczniakami i puree z jarmużu
Kotlet z seitanu z ziołami na gnocchi z pesto pietruszkowym, suszonym pomidorem, orzechami i puree z jarmużu
III DANIE CIEPŁE bemar
Barszcz czerwony (Vegański) z sajgonką z mięsem kaczki lub warzywną
Boeuf strogonow z pieczywem
BUFET ZIMNY + CIASTA
Tost z tatarem wołowym
Sałatka z kurczakiem i sosem aliolii
Marynowany śledź na chlebku z siemienia lnianego
z piklowaną cebulą
Wędliny i kiełbasy naszego wyrobu
Tortille mięsne i warzywne alla burito
Pierożki z ciasta francuskiego z warzywami
Tymbaliki warzywne na agarze
Placki z cukinii z konfiturą marchewkową
Mleczna kanapka
Tarta cytrynowa
Bezy z kremem owocowym
Menu dla dzieci poniżej 14 r.ż.( serwowane )
I DANIE CIEPŁE
Krem pomidorowy z lanymi kluskami
Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym i brokułem
Czekoladowy fondant z sosem z owoców leśnych na creme anglaise
II DANIE CIEPŁE
Mini burger wołowy z frytkami
NAPOJE
Woda niegazowana z cytryną i miętą
Kawa z ekspresu, herbata
2 rodzaje soków
Napoje gazowane
kieliszek wina musującego o 24:00
SOBOTA 01.01.22
ŚNIADANIE w formie bufetu 10:00-11:00
LUNCH serwowany 13-15
(1 danie do wyboru)
Kwaśna zalewajka z jajem poche i wolno gotowanym brzuszkiem
krem grzybowy z pianką z ciecierzycy
Żebro wołowe w sosie własnym ,na puree ziemniaczanym z grillowanymi warzywami
kotlet z kus kusu z zielonym groszkiem, miętą na puree z batatów i grillowanymi warzywami
Sernik z niskiej temperatury z sosem śliwkowym
Pudding chia na mleku kokosowym z sosem śliwkowym
Menu dla dzieci poniżej 14 r.ż.( serwowane )
Zupa jarzynowa
Pulpeciki drobiowe na spaghetti z sosem śmietanowo pomidorowym
KOLACJA 19-21:00
Przystawka
(1 danie do wyboru)
Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową i salami
Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową i serem dojrzewającym
Danie główne
(1 danie do wyboru)
Eskalopki z indyka na risotto z grzybami i szpinakiem
Portobello ze szpinakiem na risotto dyniowym
Dzieci
Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową
Eskalopki z indyka w sosie maślanym z plackiem ziemniaczanym i gotowaną marchewką
NAPOJE
Woda niegazowana z cytryną i miętą
Herbata
2 rodzaje soków
Kawa z ekspresu
NIEDZIELA 02.01.22
ŚNIADANIE w formie bufetu 10:00-11:00
OBIAD serwowany 13:00- 15:00
Rosół z makaronem i julienne warzywnym
krem pomidorowy z grzankami i pesto
Filet pstrąga łososiowego na czarnym ryżu z sosem z muli i puree z karmelizowanego kalafiora
karmelizowany kalafior na czarnym ryżu z sosem z cytrusowym i pomidorkami konfit
Menu dla dzieci poniżej 14 r.ż.( serwowane )
Rosół z makaronem
Panierowany filet rybny z pieczonym ziemniakiem i surówką z marchewki
NAPOJE
Woda niegazowana z cytryną i miętą
Herbata
2 rodzaje soków
Kawa z ekspresu