Sylwester W SZCZERYM POLU

31.12.21 – 02.01.22

 

 

Atrakcje w cenie :

  • Sylwestrowe party z DJ’em
  • Ognisko w sobotę 15:00 – 22:00
  • Kulig 12:00-16:00 ( 8-10 osób na jedną rundę )
    jeśli warunki pogodowe pozwolą
  • Wędkowanie spod lodu
    pod okiem instruktora w sobotę i niedzielę
    w ciągu dnia do 16:00 (sprzęt dostępny na miejscu)
  • Bania i morsowanie w sobotę od 15:00 – 22:00
  • Wymeldowanie w niedzielę po obiedzie.
REZERWACJE:

 

kontakt@wszczerympolu.pl
tel. +48 786 872 347

 

Gdzie?


Popów 19
99-235 Pęczniew
Przy zb. Jeziorsko
woj. łódzkie

Koszt za pobyt:

 

Wariant I 31.12.21 – 02.01.22 (3 dni pobytu)
Piątek od kolacji do niedzielnego lunchu – wymeldowanie do 16:00

 

Cena z parę –  1700 zł ( menu z noclegiem i  0,5l wódki ( do pobrania przy barze ))

Dzieci do 14 r.ż. – 300 zł ( menu z noclegiem )

Dzieci powyżej 14 r.ż. – 700 zł ( menu z noclegiem )

 

Wariant II 31.12.21 – 01.01.22 (2 dni pobytu)
Piątek od kolacji do sobotniego śniadania – wymeldowanie do 12:00

 

Cena z parę  – 1400 zł ( menu z noclegiem i 0,5l wódki ( do pobrania przy barze )) –

Dzieci do 14 r.ż. – 200 zł ( menu  z noclegiem )

Dzieci powyżej 14 r.ż. – 400 zł ( menu z noclegiem )

 

 

 

DODATKOWO PŁATNE :

  • Wyborowa 0,5 l – 40 zł
  • Bocian 0,5 l – 40 zł
  • Jack Daniel’s 0,7 l – 100 zł
  • Jim Beam 0,7 l – 75zł
  • Wino wytrawne hiszpańskie

białe/czerwone 0,75l – 35 zł

  • Piwo Holba 0,5 l – 6 zł

 

 

 

Program pobytu:

 

PIĄTEK 31.12.21

Kolacja sylwestrowa START 19:00 – KONIEC 5:00

 

PRZYSTAWKA serwowana
(1 danie do wyboru)

Rostbef teryiaki na sałatce julienne z makaronem sojowym

 Kalafior palony w oliwie z emulsją cytrynową , na domowym chlebku naan z pastą z pieczonej papryki

ZUPA serwowana
(1 danie do wyboru)

Orientalna zupa kokosowa z owocami morza  , marynowaną dynią i grzybami mun

 Orientalna zupa kokosowa z kompresowanym tofu w cytrusach  , marynowaną dynią i grzybami mun

 

DANIE GŁÓWNE serwowane
(1 danie do wyboru)

Filet kaczki rose, z cepelinem ziemniaczanym  i puree buraczano malinowym , mini brokułem i gąbką szpinakową

 Stek z boczniaka królewskiego, na puree buraczano malinowym, z mini wazrywami i cepelinem z farszem warzywnym

 

DESER serwowany
(1 danie do wyboru)

Czekoladowy fondant z sosem z owoców leśnych na creme anglaise

 Pinakolada z galaretką owocową i kawiorem jagodowym

 

II DANIE CIEPŁE serwowane
(1 danie do wyboru)

Stek z antrykotu sous vide , na gnocchi z chorizo i boczniakami i puree z jarmużu

 Kotlet z seitanu z ziołami na gnocchi z pesto pietruszkowym, suszonym pomidorem, orzechami i puree z jarmużu

 

III DANIE CIEPŁE bemar

Barszcz czerwony (Vegański) z sajgonką z mięsem kaczki lub warzywną

Boeuf strogonow z pieczywem

 

BUFET ZIMNY + CIASTA

Tost z tatarem wołowym

Sałatka z kurczakiem i sosem aliolii

Marynowany śledź na chlebku z siemienia lnianego
z piklowaną cebulą

Wędliny i kiełbasy naszego wyrobu

Tortille mięsne i warzywne alla burito

Pierożki z ciasta francuskiego z warzywami

Tymbaliki warzywne na agarze

Placki z cukinii z konfiturą marchewkową

Mleczna kanapka

Tarta cytrynowa

Bezy z kremem owocowym

Menu dla dzieci  poniżej 14 r.ż.(  serwowane )

I DANIE  CIEPŁE

Krem pomidorowy z lanymi kluskami

Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym i  brokułem

Czekoladowy fondant z sosem z owoców leśnych na creme anglaise


II DANIE CIEPŁE

Mini burger wołowy z frytkami

NAPOJE

Woda niegazowana z cytryną i miętą
Kawa z ekspresu, herbata
2 rodzaje soków
Napoje gazowane
kieliszek wina musującego o 24:00

                           

SOBOTA 01.01.22

ŚNIADANIE w formie bufetu 10:00-11:00

LUNCH serwowany 13-15
(1 danie do wyboru)

Kwaśna zalewajka z jajem poche i wolno gotowanym brzuszkiem

 krem grzybowy z pianką z ciecierzycy

Żebro wołowe w sosie własnym ,na puree ziemniaczanym z grillowanymi warzywami

 kotlet z kus  kusu z zielonym groszkiem, miętą na puree z batatów  i grillowanymi warzywami

Sernik z niskiej temperatury z sosem śliwkowym

 Pudding chia na mleku kokosowym z sosem śliwkowym

 

Menu dla dzieci  poniżej 14 r.ż.(  serwowane )

Zupa jarzynowa

Pulpeciki drobiowe na spaghetti z sosem śmietanowo pomidorowym

 

KOLACJA  19-21:00

Przystawka
(1 danie do wyboru)

Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową i salami

 Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową i serem dojrzewającym

 

Danie główne
(1 danie do wyboru)

Eskalopki z indyka na risotto z  grzybami i szpinakiem

Portobello ze szpinakiem na risotto dyniowym

 

Dzieci 

Tost własnego wypieku z salsą pomidorowo ziołową

Eskalopki z indyka w sosie maślanym z plackiem ziemniaczanym i gotowaną marchewką  

 

NAPOJE

Woda niegazowana z cytryną i miętą
Herbata
2 rodzaje soków
Kawa z ekspresu

 

NIEDZIELA 02.01.22

 

ŚNIADANIE w formie bufetu 10:00-11:00

OBIAD serwowany 13:00- 15:00 

Rosół z makaronem i julienne warzywnym 

 krem pomidorowy z grzankami i pesto

Filet pstrąga łososiowego na czarnym ryżu z sosem z muli i puree z karmelizowanego kalafiora

 karmelizowany kalafior na czarnym ryżu z sosem z cytrusowym i pomidorkami konfit


Menu dla dzieci  poniżej 14 r.ż.(  serwowane )

Rosół z makaronem

Panierowany filet rybny z pieczonym ziemniakiem i surówką z marchewki

 

NAPOJE 

Woda niegazowana z cytryną i miętą
Herbata
2 rodzaje soków
Kawa z ekspresu